Over Crombag

Moderne techniek en gemak ondersteunt met ouderwetse service, kwaliteit en met meer dan 40 jaar reiservaring.

Reisburo Crombag is een modern reisbedrijf met een gedreven team van ervaren reisspecialisten. Wij bieden het complete aanbod van alle Nederlandse en Duitse reisorganisaties en touroperators aan zodat u altijd het beste aanbod kan vinden. Ook voor al uw zakenreizen.

Onafhankelijk

Reisburo Crombag is een onafhankelijk reisburo en een begrip in Parkstad Limburg Heerlen. Wij zijn dus niet gebonden aan de reis of vliegorganisaties. Daardoor kunnen we u alle mogelijkheden bieden uit de totale reisbranche.

We boeken uw reizen rechtstreeks - zonder tussenpersonen - in het hart van de databanken van alle grote reis-en vliegmaatschappijen. U als klant profiteert daar direct van!

Lees meer over onze aanpak en bekijk het overzicht met alle partners, reisorganisaties en vliegmaatschappijen.​

Vanuit ons kantoor aan de Akerstraat 26 te Parkstad Limburg Heerlen stellen wij maatwerk reizen samen voor klanten uit de hele regio (Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Voerendaal, Hoensbroek, Nuth, LandgraafSimpelveld, Vaals, Gulpen en Valkenburg). Daarnaast weten ook klanten uit de rest van het land, maar ook uit België en net over de grens in Duitsland (Aken) ons te vinden.  En bezoek zeker ook Crombag Reizen, voor veel reis inspiratie en reizen op maat.

Service en kwaliteit!

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze klanten en is onder andere aantoonbaar in onderstaande garanties, certificeringen en lidmaatschappen.

 

SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR):
Reisburo Crombag (KvK nr. 50434322) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”  

SGRZ NV:
Reisburo Crombag (KvK nr. 50434322) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. De SGRZ Garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Het garantiecertificaat kunt u hier downloaden.

Calamiteitenfonds:
Reisburo Crombag (KvK nr. 50434322) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
 

Een greep uit ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit Duitse, Nederlandse en Belgische touroperators en reisorganisaties en daarnaast werken wij ook samen met lokale agenten.

TUI, 5vorflugNeckermann reisen, Jahn Reisen, Schauinsland, Olimar, FTI, Meiers Weltreisen, Alltours, ITS Reisen, Airtours, Dertour, Jetair, VIP selection, 1-2-Fly, Oger tours, Travelix, Tui Cruises Mein Schiff, Aida, Silverjet, Tenzing Travel, Travel Trend, Bentour, Bucher reisen, Discount travel, Gobucher, OFT reisen, Thomas Cook, Vtours.

En nog heel veel meer.

Het meest uitgebreide assortiment van Parkstad Limburg Heerlen.

Paul Crombag
Paul Crombach
Crombag reizen
Crombach reizen

Scroll omhoog