Reisburo Parkstad Limburg Heerlen

Op zoek naar een goed reisbureau in de regio, Reisburo Crombag is wat u zoekt. 

Klik hier voor meer informatie, aanbiedingen en reis-inspiratie. 

Parkstad Limburg Heerlen en ons reisbureau

Ons reisbureau is gelegen in het prachtige Parkstad Limburg Heerlen, een stedelijk gebied in Zuidoost Limburg met heel veel groen. Bestaande uit de kernen Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Hoensbroek, Nuth, Simpelveld, Brunssum en Landgraaf wonen er ruim 250 duizend mensen.

Corio Vallum

Verwijzend naar het Romeinse verleden wordt Heerlen ook nog wel eens Corio vallum genoemd. Zo zijn er verschillende initiatieven in de stad te vinden die deze naam Corio gebruiken. o.a het corio center. Recent is gebleken dat een van de oudste Romeinse overblijfselen van het land zich in Corio Vallum of te wel Heerlen bevinden.

Wereldwijd thuis in Corio Vallum, travel industry en de reisbranche.

Reisbureau Paul Crombag van Oranje Nassaustraat 3 naar de Akerstraat 26

Ons reisbureau bestaat al meer dan 40 jaar. 25 van deze 40 jaren is het gevestigd geweest aan het bekende Oranje Nassaustraat 3 te Heerlen. Maar Heerlen verandert snel en ons reisbureau verandert mee, wij zijn verhuisd naar het adres waar iedereen ons inmiddels kan vinden: Akerstraat 26 te Heerlen. Het bekende en door onze klanten als zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam ervaren team, verhuisde uiteraard mee.
 

Paul Crombag

De heer Paul Crombag is al meer dan 10 jaar niet meer werkzaam in het naar hem genoemde reisbureau en reis branche. Al sinds 2006 staat het reisbureau en het bekende team onder leiding van directrice en eigenaar Anouk Wintgens.   Paul Crombag is het reisbureau ruim 40 jaar geleden begonnen met een van de bekende Limburgse ondernemers in de reisbranche dhr. van de Burgt.


Scroll omhoog