Gasten TUI Nederland betrokken bij busongeluk Portugal

Gisteravond is in Portugal een transferbus met gasten van TUI Nederland betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk.

Gisteravond is in Portugal om 23.20 uur lokale tijd (00.20 uur vanmorgen, Nederlandse tijd) een transferbus met gasten van TUI Nederland betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk op de snelweg A22 Faro, van de luchthaven van Faro richting Portimao.

In de bus zaten 34 gasten van TUI Nederland. Zij waren zojuist geland met Arkefly vlucht OR697 op de luchthaven van Faro. Deze vlucht vertrok woensdag 17 juni om 19.20 uur vanaf Schiphol en landde om 21.20 uur (Portugese tijd). TUI heeft op dit moment nog geen informatie over alle inzittenden. Er zijn vermoedelijk drie dodelijke slachtoffers te betreuren. De toedracht van het ongeluk is momenteel nog niet duidelijk en wordt door de lokale politie onderzocht.

Team van deskundigen onderweg
De reisleiding ter plaatse staat de gasten momenteel bij en een aantal medewerkers van TUI Nederland landt straks op Faro voor verdere steun en support. Alarmcentrale SOS International formeert een team van deskundigen en medici wat ook zo spoedig mogelijk naar Portugal zal afreizen.

Publiek telefoonnummer 
Er is een speciaal telefoonnummer geopend voor vragen over het ongeluk: 0800-0990099

Bron: http://www.travelpro.nl/

Door: Anouk Wintgens
Datum:

Scroll omhoog