Crombag verhuist!

Een nieuw pand en een nieuwe website voor Reisburo Crombag!

Nieuwe locatie
Wij gaan verhuizen! Maandag 13 juli openen we de deuren van ons nieuwe pand aan de Akerstraat 26 in Heerlen, op steenworp afstand van ons oude pand en het Pancratiusplein. Op dit moment wordt er hard gewerkt om op onze nieuwe locatie een mooie moderne zaak van maken die goed past bij ons reisburo en waar we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Ons voltallige team en meer dan 40 jaar reiservaring verhuizen mee. Aparte spreekkamers waar we u in alle rust van dienst kunnen zijn en een groot vloeroppervlak verdeeld over drie etages bieden ons de mogelijkheid tot het leveren van een nog hoger service niveau. 

Uw auto parkeert u in de nabij gelegen Q-park parkeergarage Putgraaf of uw fiets in de gratis fietsenstalling die praktisch naast ons nieuwe pand ligt. Tot snel!

Nieuwe website
Ook online is Reisburo Crombag verhuisd. We zitten nog steeds op dezelfde plek (www.crombag.nl), maar Pixelplus Interactieve Media uit Voerendaal ontwikkelde voor ons een compleet nieuwe, frisse website waarvan je nog meer zin in je vakantie krijgt!

Door: Anouk Wintgens
Datum:

Scroll omhoog